Heeyy!
Dit keer een heerlijk omelet!

- 4 à 5 eieren
- Een beetje melk
- Kaas
- Ham
- Peper (gemalen)
- Zout
- Koriander (ook gemalen)
- Gehaktkruiden
- Kerriepoeder (als je wil)
- Olijfolie / Boter

- Breek de eieren in de maatbeker
- Doe er een beetje melk bij
- Klop het door elkaar met de garde
- Doe een paar plakjes kaas (hoeveel je wilt) in kleine stukjes erin
- Scheur 2 à 3 plakjes ham in kleine stukjes en doe ze in de maatbeker
- Doe een beetje peper, zout, koriander, gehaktkruiden & eventueel een klein beetje kerriepoeder erbij &
klop het weer door elkaar
- Verhit boter of olie in een (diepe) pan
- Doe het mengsel erin en haal alle stukjes kaas & ham met de lepel uit de maatbeker
- Doe er een deksel op en wacht tot de bovenkant droog is
- Draai het omelet om met de spatel, en anders met een bord*
- Laat de andere kant nog 2 à 3 minuutjes bakken
- Snij hem in stukken
- Serveer hem eventueel met brood, maar alleen is hij ook heerlijk!
- Eetsmakelijk!

Heel veel bakplezier!
Mijn familie vind hem echt geweldig!
XXX
*Leg het bord op het omelet (kan ook met pannenkoeken of andere dingen) leg je hand op het bord, draai de pan om, zet de pan weer op het vuur en laat het omelet rustig in de pan glijden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten